Publikavimo data: 2024-03-31
Japoniški makaronai
Makaronai yra tradicinis japonų virtuvės patiekalas, kuris labai populiarus restoranų meniu įdomiais pavadinimais "udon" arba "wok". Tačiau šį originalų patiekalą galima pasigaminti ir namuose. Makaronus tikrai lengva paruošti ir jie įdomūs savo neįprastais skonių deriniais. Karštas patiekalas su nedidele prieskonių ir aštrumo dalimi patiks jums ir vakarienės svečiams.
Žingsnis 1
Grikių makaronus virkite lengvai pasūdytame vandenyje 8-10 minučių, kol suminkštės. Verdant arba jau išvirtus makaronus užpilkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Jei norite, prieš tai mėsą apskrudinkite. Kepkite vištienos filė keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus ir druska.
Žingsnis 3
Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir aitriąją papriką. Išvirusius makaronus sudėkite į gilų sriubos indą ir sudėkite keptos vištienos gabalėlius.
Žingsnis 4
Į sriubos dubenį įpilkite sojų padažo ir šiek tiek sultinio, likusio nuo makaronų virimo. Įdėkite perpus perpjautą vištos kiaušinį.
Žingsnis 5
Sudėkite žoleles ir aitriąsias paprikas, pabarstykite sezamo sėklomis ir patiekite.
Kategorijos