Japoniški makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Japoniški makaronai

Makaronai yra tradicinis japonų virtuvės patiekalas, kuris labai populiarus restoranų meniu įdomiais pavadinimais "udon" arba "wok". Tačiau šį originalų patiekalą galima pasigaminti ir namuose. Makaronus tikrai lengva paruošti ir jie įdomūs savo neįprastais skonių deriniais. Karštas patiekalas su nedidele prieskonių ir aštrumo dalimi patiks jums ir vakarienės svečiams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Japoniški makaronai Žingsnis 1
Grikių makaronus virkite lengvai pasūdytame vandenyje 8-10 minučių, kol suminkštės. Verdant arba jau išvirtus makaronus užpilkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Japoniški makaronai Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Jei norite, prieš tai mėsą apskrudinkite. Kepkite vištienos filė keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus ir druska.

Žingsnis 3

Japoniški makaronai Žingsnis 3
Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir aitriąją papriką. Išvirusius makaronus sudėkite į gilų sriubos indą ir sudėkite keptos vištienos gabalėlius.

Žingsnis 4

Japoniški makaronai Žingsnis 4
Į sriubos dubenį įpilkite sojų padažo ir šiek tiek sultinio, likusio nuo makaronų virimo. Įdėkite perpus perpjautą vištos kiaušinį.

Žingsnis 5

Japoniški makaronai Žingsnis 5
Sudėkite žoleles ir aitriąsias paprikas, pabarstykite sezamo sėklomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos