Japoniški vištienos kebabai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Japoniški vištienos kebabai

Skanus marinatas suteiks kebabams skonio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Japoniški vištienos kebabai Žingsnis 1
Supjaustykite filė dideliais gabalais, įpilkite terijakio padažo ir prieskonių, įberkite druskos.

Žingsnis 2

Japoniški vištienos kebabai Žingsnis 2
Porus supjaustykite 1 cm dydžio žiedais.

Žingsnis 3

Japoniški vištienos kebabai Žingsnis 3
Ant iešmo suverkite kebabus: filė, svogūnas, filė svogūnas, filė, filė.

Žingsnis 4

Japoniški vištienos kebabai Žingsnis 4
Kepkite ant grotelių 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabas, vištienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga

Kategorijos