Vištienos kebabas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-16

Vištienos kebabas receptas

Skanų vištienos kebabą galima pasigaminti namuose pagal labai paprastą receptą ir naudojant aromatingą marinatą. Jums reikės filė - sultingiausios vištienos dalies. Filė turi būti šviežia: vienodos rausvos spalvos, lygios, nelipnios struktūros, šviežios mėsos kvapo, vidutinio dydžio. Vištienos kebabą geriau marinuoti sojų padaže. Taip paruošta mėsa bus minkšta ir švelni.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kebabas receptas Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite visus ingredientus ir sudėkite juos į matomą vietą. Pasiruoškite keptuvę ir kebabų iešmus. Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba griežinėliais.

Žingsnis 2

Vištienos kebabas receptas Žingsnis 2
Į smulkintus vištienos gabalėlius įpilkite sojų padažo, pomidorų pastos, smulkinto svogūno, druskos ir pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Vištienos kebabas receptas Žingsnis 3
Padėkite mėsą marinuotis į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 4

Vištienos kebabas receptas Žingsnis 4
Mėsos gabalėlius suverkite ant iešmelių.

Žingsnis 5

Vištienos kebabas receptas Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Kepkite kebabus ant vidutinės ugnies iš dviejų pusių 8 minutes.Jei norite, kad vištiena įgautų aromatingą plutelę, kepkite kebabus 12 minučių.

Žingsnis 6

Vištienos kebabas receptas Žingsnis 6
Vištienos kebabą patiekite ant pitos duonos, ant viršaus pabarstykite kalendros.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos