Publikavimo data: 2024-01-16
Vištienos kebabas receptas
Skanų vištienos kebabą galima pasigaminti namuose pagal labai paprastą receptą ir naudojant aromatingą marinatą. Jums reikės filė - sultingiausios vištienos dalies. Filė turi būti šviežia: vienodos rausvos spalvos, lygios, nelipnios struktūros, šviežios mėsos kvapo, vidutinio dydžio. Vištienos kebabą geriau marinuoti sojų padaže. Taip paruošta mėsa bus minkšta ir švelni.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite visus ingredientus ir sudėkite juos į matomą vietą. Pasiruoškite keptuvę ir kebabų iešmus. Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba griežinėliais.
Žingsnis 2
Į smulkintus vištienos gabalėlius įpilkite sojų padažo, pomidorų pastos, smulkinto svogūno, druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Padėkite mėsą marinuotis į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 4
Mėsos gabalėlius suverkite ant iešmelių.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Kepkite kebabus ant vidutinės ugnies iš dviejų pusių 8 minutes.Jei norite, kad vištiena įgautų aromatingą plutelę, kepkite kebabus 12 minučių.
Žingsnis 6
Vištienos kebabą patiekite ant pitos duonos, ant viršaus pabarstykite kalendros.
Kategorijos