Jaunų kopūstų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Jaunų kopūstų pyragas

Pyragas su jaunaisiais kopūstais - geras patiekalas vasaros meniu. Jis yra gana pigus ir lengvai paruošiamas. Tačiau šis pyragas nuo kitų receptų skiriasi tuo, kad jauni kopūstai jam suteikia sultingumo ir švelnumo. Į patiekalą įdėkite žaliųjų svogūnų, petražolių, krapų ir virtų kiaušinių - jie suteiks įdarui švelnią kreminę tekstūrą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jaunų kopūstų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite įdaro mišinį. Smulkiai supjaustykite kopūstus. Smulkiai supjaustykite žoleles. Smulkiai supjaustykite kiaušinius, sumaišykite juos su kopūstais ir žolelėmis, druska.

Žingsnis 2

Jaunų kopūstų pyragas Žingsnis 2
Paruoškite įdaro tešlą. Dubenyje ištirpinkite sviestą. Sudėkite kefyrą, grietinę, kiaušinius, druską ir cukrų. Supilkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Jaunų kopūstų pyragas Žingsnis 3
Kopūstų pyragą iškepkite orkaitėje. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formą ištepkite aliejumi arba išklokite pergamentu. Į ją supilkite pusę tešlos. Atsargiai paskirstykite įdarą, išlyginkite jį. Ant įdaro supilkite likusį įdarą. Pašaukite pyragą į orkaitę 40 minučių. Pyrago paruošimą patikrinkite dantų krapštuku. Jei jis lieka sausas, pyragas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos