Jautiena įdaryti kopūstai iš mano vaikystės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Jautiena įdaryti kopūstai iš mano vaikystės

Mėgstamiausias vaikystės receptas. Skanūs ir sotūs pietūs ar vakarienė visai šeimai.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Jautiena įdaryti kopūstai iš mano vaikystės Žingsnis 1
Ryžius išvirkite iki pusiau išvirtų, atvėsinkite ir sumaišykite su malta mėsa. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.

Žingsnis 2

Jautiena įdaryti kopūstai iš mano vaikystės Žingsnis 2
Iš kopūstų išpjaukite žieves, įmeskite kopūstus į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite, kol kopūstų lapai suminkštės (10-15 minučių).

Žingsnis 3

Jautiena įdaryti kopūstai iš mano vaikystės Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną, morką ir papriką, pakepinkite daržoves įkaitintoje keptuvėje. Sudėkite pomidorus su jų sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Suplėšykite kopūstus į lapus, ant kiekvieno lapo dėkite po šaukštą maltos mėsos ir suvyniokite į voką. Dėkite į gilų puodą.

Žingsnis 5

Jautiena įdaryti kopūstai iš mano vaikystės Žingsnis 5
Sudėkite ant ugnies įdarytus kopūstus, įpilkite į keptuvę šiek tiek vandens ir lauro lapą, troškinkite uždengę dangčiu 30 minučių.

Žingsnis 6

Jautiena įdaryti kopūstai iš mano vaikystės Žingsnis 6
Į įdarytus kopūstus sudėkite pakepintus svogūnus, morkas, paprikas ir pomidorus ir troškinkite 30 minučių. Pabaigoje įdėkite česnako skiltelę ir žolelių, jei norite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos