Publikavimo data: 2024-05-12
Jautienos cholodets
Žingsnis 1
Dideliame puode sumaišykite mėsą, daržoves, žoleles, druską pagal skonį, lauro lapą ir pipirus.
Žingsnis 2
Sudedamąsias dalis užpilkite 2-3 litrais vandens santykiu 3:1. Sultinį virkite 2 valandas.
Žingsnis 3
Atsargiai nuvarvinkite sultinį į atskirą indą. Atskirkite mėsą nuo daržovių.
Žingsnis 4
Atskieskite želatiną nevirtu sultiniu.
Žingsnis 5
Mėsą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į formą.
Žingsnis 6
Mėsą užpilkite sultiniu.
Žingsnis 7
Įdėkite cholodeką valandai į šaldytuvą.
Žingsnis 8
Patiekite jautienos cholodets su garstyčiomis ir krienais. Gero apetito!
Kategorijos