Jautienos ir bulvių apkepo pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Jautienos ir bulvių apkepo pyragas

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos ir bulvių apkepo pyragas Žingsnis 1
Į dubenį su malta mėsa įberkite šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų visoje maltoje mėsoje.

Žingsnis 2

Jautienos ir bulvių apkepo pyragas Žingsnis 2
Bulves supjaustykite apskritimais, o svogūnus - žiedais.

Žingsnis 3

Jautienos ir bulvių apkepo pyragas Žingsnis 3
Supilkite kefyrą į gilų dubenį ir į jį įmuškite vištų kiaušinius. Mišinį plakite, kol pradės putoti. Tada suberkite persijotus miltus ir druską. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Jautienos ir bulvių apkepo pyragas Žingsnis 4
Paimkite švarų kepimo indą, patepkite dugną ir sieneles sviestu. Ant dugno sudėkite bulvių sluoksnį, tada sudėkite maltą mėsą ir ant viršaus uždėkite svogūnų žiedų "pagalvėlę".

Žingsnis 5

Jautienos ir bulvių apkepo pyragas Žingsnis 5
Pyrago sluoksnius pripildykite iš anksto paruošta tešla.

Žingsnis 6

Jautienos ir bulvių apkepo pyragas Žingsnis 6
Pyragą su faršu ir bulvėmis kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos