Publikavimo data: 2024-05-19
Jautienos ir bulvių apkepo pyragas
Žingsnis 1
Į dubenį su malta mėsa įberkite šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų visoje maltoje mėsoje.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite apskritimais, o svogūnus - žiedais.
Žingsnis 3
Supilkite kefyrą į gilų dubenį ir į jį įmuškite vištų kiaušinius. Mišinį plakite, kol pradės putoti. Tada suberkite persijotus miltus ir druską. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Paimkite švarų kepimo indą, patepkite dugną ir sieneles sviestu. Ant dugno sudėkite bulvių sluoksnį, tada sudėkite maltą mėsą ir ant viršaus uždėkite svogūnų žiedų "pagalvėlę".
Žingsnis 5
Pyrago sluoksnius pripildykite iš anksto paruošta tešla.
Žingsnis 6
Pyragą su faršu ir bulvėmis kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių. Paruošta!
Kategorijos