Jautienos kepenėlių paštetas su konjaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautienos kepenėlių paštetas su konjaku

Jautienos kepenyse gausu mineralų ir baltymų. Geležis ir varis, esantys produkto sudėtyje, teigiamai veikia kraujo sudėtį, didina hemoglobino kiekį. Taip pat kepenys gerina organizmo imuninę sistemą. Recepte jautienos kepenys papildytos daržovėmis ir sviestu, o pikantiškumo patiekalui suteikia konjakas.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos kepenėlių paštetas su konjaku Žingsnis 1
Po 20 minučių į kepenis supilkite brendį ir grietinėlę. Troškinkite, kol skystis išgaruos. Atskirai pakepinkite smulkintą svogūną ir morkas.

Žingsnis 2

Jautienos kepenėlių paštetas su konjaku Žingsnis 2
Tada sumaišykite virtas kepenis su daržovėmis ir troškinkite dar 10 minučių. Palaukite, kol kepenys šiek tiek atvės, sudėkite jas į dubenį, įdėkite sviesto, druskos ir pipirų. Sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Tada sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, morkų sezonas, mėsos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, jautienos kepenėlių paštetai, morkų paštetai

Kategorijos