Publikavimo data: 2025-08-17
Jautienos kepenėlių paštetas su konjaku
Jautienos kepenyse gausu mineralų ir baltymų. Geležis ir varis, esantys produkto sudėtyje, teigiamai veikia kraujo sudėtį, didina hemoglobino kiekį. Taip pat kepenys gerina organizmo imuninę sistemą. Recepte jautienos kepenys papildytos daržovėmis ir sviestu, o pikantiškumo patiekalui suteikia konjakas.
Žingsnis 1
Po 20 minučių į kepenis supilkite brendį ir grietinėlę. Troškinkite, kol skystis išgaruos. Atskirai pakepinkite smulkintą svogūną ir morkas.
Žingsnis 2
Tada sumaišykite virtas kepenis su daržovėmis ir troškinkite dar 10 minučių. Palaukite, kol kepenys šiek tiek atvės, sudėkite jas į dubenį, įdėkite sviesto, druskos ir pipirų. Sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Tada sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių.
Kategorijos