Publikavimo data: 2024-04-09
Taukų paštetas
Paštetas tvirtai įsitvirtino rusų virtuvėje, nors jis atkeliavo iš Prancūzijos. Tai maltos mėsos arba žuvies patiekalas. Į paštetą taip pat dedama daržovių, grybų, kiaušinių, aliejaus ir prieskonių. Vienas iš pašteto variantų yra lašinių paštetas su česnakais. Tai sotus užkandis, kurį galima valgyti su juoda duona. Lašinių paštetas tinka su pirmaisiais patiekalais: barščiais, rasolniku ir barščiais.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką, skilteles perpjaukite per pusę. Stambiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Peiliu atsargiai nupjaukite odą nuo lašinių. Nuplaukite po šaltu vandeniu, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio ir supjaustykite lašinius mažais gabalėliais tolesniam apdorojimui.
Žingsnis 3
Sudėkite lašinius, česnaką, krapus, druską ir pipirus į trintuvą. Sumalkite visus ingredientus iki vientisos masės. Lašinių paštetą patiekite su juoda duona pirmiesiems patiekalams.
Kategorijos