Publikavimo data: 2025-08-20
Jautienos kepenų salotos.
Salotos su jautienos kepenėlėmis ir burokėliais yra maksimaliai naudingos ir skanios. Gerų kepenų spalva panaši į prinokusių vyšnių - sodriai raudonai ruda, be dėmių. Kvapas saldokas, ne aštrus. Jei naudojate šaldytas kepenėles, atitirpinkite jas šaldytuve, nes kambario temperatūroje jos sugenda, o mikrobangų krosnelėje praranda skonį. Mirkymas piene padeda atsikratyti kartumo. Užpilkite produktą pienu ir palikite šaldytuve valandai, tada nuplaukite šaltu vandeniu.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Supjaustykite kepenis mažais gabalėliais ir sutarkuokite burokėlius. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Susmulkinkite norimo dydžio riešutus.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į dubenį sudėkite kepenis, burokėlius ir svogūnus. Išmaišykite, kad susimaišytų. Supilkite padažą, juodųjų pipirų ir pabarstykite riešutais.
Kategorijos