Jautienos kepenų salotos. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Jautienos kepenų salotos.

Salotos su jautienos kepenėlėmis ir burokėliais yra maksimaliai naudingos ir skanios. Gerų kepenų spalva panaši į prinokusių vyšnių - sodriai raudonai ruda, be dėmių. Kvapas saldokas, ne aštrus. Jei naudojate šaldytas kepenėles, atitirpinkite jas šaldytuve, nes kambario temperatūroje jos sugenda, o mikrobangų krosnelėje praranda skonį. Mirkymas piene padeda atsikratyti kartumo. Užpilkite produktą pienu ir palikite šaldytuve valandai, tada nuplaukite šaltu vandeniu.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos kepenų salotos. Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Supjaustykite kepenis mažais gabalėliais ir sutarkuokite burokėlius. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Susmulkinkite norimo dydžio riešutus.

Žingsnis 2

Jautienos kepenų salotos. Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į dubenį sudėkite kepenis, burokėlius ir svogūnus. Išmaišykite, kad susimaišytų. Supilkite padažą, juodųjų pipirų ir pabarstykite riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, salotos, mėsos salotos, jautienos salotos, paprasta, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, agurkų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pipirų salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, česnakų salotos, augalinio aliejaus salotos, jautienos vakarienė, cukraus salotos

Kategorijos