Publikavimo data: 2024-09-17
Jautienos liežuvio ir žaliųjų žirnelių salotos
Jautienos liežuvio ir žaliųjų žirnelių salotos - puikus patiekalas šventiniam stalui. Svarbiausia pasirinkti kokybišką jautienos liežuvį ir tinkamai jį išvirti. Pirmenybę teikite šviežiam produktui, šaldytas yra mažiau skanus ir jį reikia ilgiau virti. Subproduktą reikia 30-40 minučių pamirkyti vėsiame vandenyje, tada gerai nuplauti. Virimo laikas priklauso nuo liežuvio dydžio: nedidelis veršienos liežuvis verdamas 2 valandas, 1-1,5 kg - 3 valandas. Į vandenį galima įberti morkų ir svogūnų, kad būtų gardesnis skonis.
Žingsnis 1
Supjaustykite liežuvį plonais griežinėliais, supjaustykite bulves ir agurkus kubeliais, sutarkuokite kiaušinius.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus kartu su majonezu, žaliaisiais žirneliais ir smulkintais krapais.
Kategorijos