Jautienos liežuvio ir žaliųjų žirnelių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Jautienos liežuvio ir žaliųjų žirnelių salotos

Jautienos liežuvio ir žaliųjų žirnelių salotos - puikus patiekalas šventiniam stalui. Svarbiausia pasirinkti kokybišką jautienos liežuvį ir tinkamai jį išvirti. Pirmenybę teikite šviežiam produktui, šaldytas yra mažiau skanus ir jį reikia ilgiau virti. Subproduktą reikia 30-40 minučių pamirkyti vėsiame vandenyje, tada gerai nuplauti. Virimo laikas priklauso nuo liežuvio dydžio: nedidelis veršienos liežuvis verdamas 2 valandas, 1-1,5 kg - 3 valandas. Į vandenį galima įberti morkų ir svogūnų, kad būtų gardesnis skonis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos liežuvio ir žaliųjų žirnelių salotos Žingsnis 1
Supjaustykite liežuvį plonais griežinėliais, supjaustykite bulves ir agurkus kubeliais, sutarkuokite kiaušinius.

Žingsnis 2

Jautienos liežuvio ir žaliųjų žirnelių salotos Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus kartu su majonezu, žaliaisiais žirneliais ir smulkintais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos