Lulia kebabas elektrinėje kebabų keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Lulia kebabas elektrinėje kebabų keptuvėje

Lulia kebabas yra toks pat minkštas, sultingas ir turtingo skonio kaip ir kebabai. Tačiau dažnai pritrūksta laiko patiekalą iškepti ant grotelių. Arba oras neleidžia gaminti lulia kebabo lauke. Tokiu atveju elektrinis kebabų grilis bus gera alternatyva kepsninei. Kebabą iškepsite greičiau ir patogiau, nes nereikės kūrenti laužo ir kaupti anglių.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lulia kebabas elektrinėje kebabų keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite mėsą, svogūną, druską, pipirus, žoleles ir citrinos sultis. Įmaišykite kiaušinį ir pieno bei krakmolo mišinį. Kruopščiai išmaišykite. Dėkite faršą į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 2

Lulia kebabas elektrinėje kebabų keptuvėje Žingsnis 2
Pagaminkite lulia kebabus. Iš maltos mėsos suformuokite 15-20 cm ilgio dešreles ir suverkite jas ant ilgų medinių iešmelių. Dėkite iešmelius su dešrelėmis į elektrinį kebabų grilį ir kepkite 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos