Publikavimo data: 2024-04-02
Lulia kebabas elektrinėje kebabų keptuvėje
Lulia kebabas yra toks pat minkštas, sultingas ir turtingo skonio kaip ir kebabai. Tačiau dažnai pritrūksta laiko patiekalą iškepti ant grotelių. Arba oras neleidžia gaminti lulia kebabo lauke. Tokiu atveju elektrinis kebabų grilis bus gera alternatyva kepsninei. Kebabą iškepsite greičiau ir patogiau, nes nereikės kūrenti laužo ir kaupti anglių.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite mėsą, svogūną, druską, pipirus, žoleles ir citrinos sultis. Įmaišykite kiaušinį ir pieno bei krakmolo mišinį. Kruopščiai išmaišykite. Dėkite faršą į šaldytuvą 30 minučių.
Žingsnis 2
Pagaminkite lulia kebabus. Iš maltos mėsos suformuokite 15-20 cm ilgio dešreles ir suverkite jas ant ilgų medinių iešmelių. Dėkite iešmelius su dešrelėmis į elektrinį kebabų grilį ir kepkite 60 minučių.
Kategorijos