Jautienos suflė troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jautienos suflė troškinys

Paprastas maltos jautienos receptas, kuriam reikia nedaug ingredientų. Patiekalas tinka kaip antrojo patiekalo garnyras. Dėl plaktų kiaušinių baltymų patiekalas yra subtilaus skonio.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos suflė troškinys Žingsnis 1
Mėsą ir svogūną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sumalkite mėsmale. Atskirkite trynius nuo baltymų ir sudėkite juos į maltą mėsą. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Jautienos suflė troškinys Žingsnis 2
Atskirame dubenyje plakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos, kol jie taps purūs ir putoti.

Žingsnis 3

Jautienos suflė troškinys Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmaišykite plaktus baltymus ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite. Į maltą jautieną galite drąsiai dėti žiupsnelį čiobrelių arba raudonėlių, atsargiai - karčiųjų rozmarinų.

Žingsnis 4

Paimkite kepimo formą, patepkite ją trupučiu augalinio aliejaus. Paskleiskite faršą ir švelniai išlyginkite. Kepkite 175 °C temperatūros orkaitėje 35-40 min. Suflė apkepas ir jautiena paruošti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos