Jautienos tartaras su aioli padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Jautienos tartaras su aioli padažu

Tartare naudojama žalia mėsa, todėl rinkdamiesi kokybiškus ingredientus būkite ypač atidūs. Dėl įvairių priedų patiekalas tampa ryškaus, aštraus skonio. Jis patiks kiekvienam gurmanui.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
428 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
42 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos tartaras su aioli padažu Žingsnis 1
Peiliu smulkiai supjaustykite bruknes.

Žingsnis 2

Jautienos tartaras su aioli padažu Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite askaloninius česnakus, kaparėlius ir agurkus.

Žingsnis 3

Jautienos tartaras su aioli padažu Žingsnis 3
Sudėkite visus tartarui skirtus ingredientus į gilų dubenį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Jautienos tartaras su aioli padažu Žingsnis 4
Aioli padažui išplakite trynius, palaipsniui supilkite aliejų. Peiliu arba trintuvu trinkite česnakus ir druską, kol jie taps purūs. Sumaišykite majonezą, smulkintą česnaką, garstyčias ir medų.

Žingsnis 5

Jautienos tartaras su aioli padažu Žingsnis 5
Prieš pat patiekdami duoną apkepkite ant įkaitintų grotelių, keptuvės ar skrudintuvo. Apšlakstykite tartarą padažu ir padėkite į lėkštę. Patiekite šaltą su skrebučiais, papuošę juodaisiais pipirais ir mikrožalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos