Publikavimo data: 2024-06-15
Jautienos tartaras su aioli padažu
Tartare naudojama žalia mėsa, todėl rinkdamiesi kokybiškus ingredientus būkite ypač atidūs. Dėl įvairių priedų patiekalas tampa ryškaus, aštraus skonio. Jis patiks kiekvienam gurmanui.
Žingsnis 1
Peiliu smulkiai supjaustykite bruknes.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite askaloninius česnakus, kaparėlius ir agurkus.
Žingsnis 3
Sudėkite visus tartarui skirtus ingredientus į gilų dubenį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Aioli padažui išplakite trynius, palaipsniui supilkite aliejų. Peiliu arba trintuvu trinkite česnakus ir druską, kol jie taps purūs. Sumaišykite majonezą, smulkintą česnaką, garstyčias ir medų.
Žingsnis 5
Prieš pat patiekdami duoną apkepkite ant įkaitintų grotelių, keptuvės ar skrudintuvo. Apšlakstykite tartarą padažu ir padėkite į lėkštę. Patiekite šaltą su skrebučiais, papuošę juodaisiais pipirais ir mikrožalumynais.
Kategorijos