Publikavimo data: 2024-03-23
Paprastas tuno tartaras
Tartare - tai patiekalas iš žalios mėsos arba žuvies. Šį patiekalą išradę prancūzai naudojo daug prieskonių, kad dezinfekuotų žalią mėsą, todėl patiekalas pasirodė gana aštrus. Čia pateiktame recepte pagrindinis ingredientas yra tunas. Žalias tunas yra saugus vartoti ir nepraranda savo naudingųjų savybių, nes nėra termiškai apdorojamas. Tai leidžia mėgautis sveika žuvimi natūraliu pavidalu.
Žingsnis 1
Perpjaukite avokadą išilgai ir pasukite puseles į priešingas puses, kad kaulas atsiskirtų nuo minkštimo. Šaukštu atskirkite avokado minkštimą nuo žievelės. Supjaustykite vaisių kubeliais.
Žingsnis 2
Kaparėlius supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Tuno filė supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 5
Tuną, svogūnus ir kaparėlius perkelkite į gilų dubenį. Įpilkite sojų padažo ir augalinio aliejaus. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Įdėkite avokadą ir šlakelį laimo sulčių. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Padėkite tuno tartarą į plokščią lėkštę ir patiekite.
Kategorijos