Paprastas tuno tartaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Paprastas tuno tartaras

Tartare - tai patiekalas iš žalios mėsos arba žuvies. Šį patiekalą išradę prancūzai naudojo daug prieskonių, kad dezinfekuotų žalią mėsą, todėl patiekalas pasirodė gana aštrus. Čia pateiktame recepte pagrindinis ingredientas yra tunas. Žalias tunas yra saugus vartoti ir nepraranda savo naudingųjų savybių, nes nėra termiškai apdorojamas. Tai leidžia mėgautis sveika žuvimi natūraliu pavidalu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, soja
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas tuno tartaras Žingsnis 1
Perpjaukite avokadą išilgai ir pasukite puseles į priešingas puses, kad kaulas atsiskirtų nuo minkštimo. Šaukštu atskirkite avokado minkštimą nuo žievelės. Supjaustykite vaisių kubeliais.

Žingsnis 2

Paprastas tuno tartaras Žingsnis 2
Kaparėlius supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Paprastas tuno tartaras Žingsnis 3
Tuno filė supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Paprastas tuno tartaras Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 5

Paprastas tuno tartaras Žingsnis 5
Tuną, svogūnus ir kaparėlius perkelkite į gilų dubenį. Įpilkite sojų padažo ir augalinio aliejaus. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Paprastas tuno tartaras Žingsnis 6
Įdėkite avokadą ir šlakelį laimo sulčių. Išmaišykite.

Žingsnis 7

Paprastas tuno tartaras Žingsnis 7
Padėkite tuno tartarą į plokščią lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos