Publikavimo data: 2024-02-04
Paprastas lašišos tartaras receptas
Klasikinis tartaras gaminamas iš jautienos, tačiau šį patiekalą galima gaminti iš bet ko, pavyzdžiui, elnienos, ėrienos, grybų, moliūgų, cukinijų ar net braškių! Tereikia supjaustyti pagrindinį ingredientą kubeliais ir užpilti mėgstamu padažu. Mes pasirinkome lašišą, todėl tereikia laikytis recepto ir šį švelnų patiekalą suvalgysite vos per 10 minučių.
Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite kubeliais, o svogūną ir kaparėlius - smulkiais kubeliais. Prieš pat kepimą lašišą lengvai užšaldykite, kad ją būtų lengviau supjaustyti.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite citrinos sultis, sojų padažą ir aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Lašišą, svogūnus ir kaparėlius sudėkite į dubenį su padažu. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Kategorijos