Paprastas jautienos tartaras receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Paprastas jautienos tartaras receptas

Beveik neabejotinai galite tiksliai atspėti, iš kokio žodžio kilęs pavadinimas "tartaras". Taip, čia tikrai dalyvauja totoriai! Buvo manoma, kad totoriams būdinga valgyti žalią mėsą, o žalia mėsa yra tartaro pagrindas. Šiam patiekalui ruošti pasirenkama šviežiausia mėsa, dažniausiai nugarinė, ji supjaustoma griežinėliais ir pagardinama prieskoniais. Gaunasi neįprasta, šiek tiek drąsu ir labai skanu!
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Garstyčios, maisto priedai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas jautienos tartaras receptas Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite mažais kubeliais. Prieš pat gaminimą jautieną lengvai užšaldykite, kad ją būtų lengviau supjaustyti. Kaparėlius ir agurkus susmulkinkite. Labai smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Paprastas jautienos tartaras receptas Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite mėsą, garstyčias, svogūnus, agurkus ir kaparėlius.

Žingsnis 3

Paprastas jautienos tartaras receptas Žingsnis 3
Įpilkite Vorčesteršyro padažo, druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite su putpelių tryniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šviežių daržovių salotos, šaltos salotos, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, medaus sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, tartaras, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, užkandžiai su pomidorais, užkandžiai su česnakais

Kategorijos