Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina

Jei norite savo virtuvėje pasigaminti tikrą restorano patiekalą, išbandykite jautienos tartarą. Jis pagaminamas gana greitai ir nereikalauja specialaus paruošimo. Mėsą rinkitės atsakingai. Pirkite tik patikimose vietose. Mėsa tartarui turėtų būti raudona, o ne pilka ar burgundiška, be aštraus kvapo. Prieš ruošdami tartarą jautieną laikykite šaldytuve, o gamindami - ant ledo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Garstyčios, maisto priedai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite mažais 0,3-0,5 cm gabalėliais.

Žingsnis 2

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 2
Nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite svogūnus. Tada smulkiai supjaustykite agurkus, kaparėlius ir žaliuosius svogūnus. Sudėkite daržoves į mėsą, įspauskite citrinos sulčių ir gerai išmaišykite. Sudėkite garstyčias ir padažus.

Žingsnis 3

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 3
Paimkite du kiaušinius, sudaužykite ir atskirkite baltymus nuo trynių. Sudėkite trynius į mėsą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 4
Padėkite tartarą ant lėkštės ir suformuokite jį tešlos žiedu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos