Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina

Jei norite savo virtuvėje pasigaminti tikrą restorano patiekalą, išbandykite jautienos tartarą. Jis pagaminamas gana greitai ir nereikalauja specialaus paruošimo. Mėsą rinkitės atsakingai. Pirkite tik patikimose vietose. Mėsa tartarui turėtų būti raudona, o ne pilka ar burgundiška, be aštraus kvapo. Prieš ruošdami tartarą jautieną laikykite šaldytuve, o gamindami - ant ledo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Garstyčios, maisto priedai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite mažais 0,3-0,5 cm gabalėliais.

Žingsnis 2

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 2
Nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite svogūnus. Tada smulkiai supjaustykite agurkus, kaparėlius ir žaliuosius svogūnus. Sudėkite daržoves į mėsą, įspauskite citrinos sulčių ir gerai išmaišykite. Sudėkite garstyčias ir padažus.

Žingsnis 3

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 3
Paimkite du kiaušinius, sudaužykite ir atskirkite baltymus nuo trynių. Sudėkite trynius į mėsą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Jautienos tartaras su svogūnais ir citrina Žingsnis 4
Padėkite tartarą ant lėkštės ir suformuokite jį tešlos žiedu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, užkandis, avokadų sezonas, žalios žuvies užkandžiai, tartaras, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga, avokadų užkandžiai, tuno tartaras

Kategorijos