Publikavimo data: 2024-06-22
Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais
Jazminų ryžiai išpopuliarėjo visame pasaulyje, o ši ryžių rūšis kilusi iš Tailando. Jazminų ryžiai yra ilgagrūdžiai ryžiai. Jie yra lengvo pieniško skonio ir švelnaus jazminų aromato.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Įtrinkite jūros ešerio skerdeną druska. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite žuvies prieskonius ir šaukštelį grietinės. Mišiniu aptepkite žuvies skerdeną. Leiskite porą minučių įsigerti.
Žingsnis 3
Likusią grietinę sumaišykite su stikline vandens. Paimkite stiklinę kepimo formą, ant dugno išdėliokite morkų batonėlius ir svogūnų pusžiedžius. Ryžius ir daržoves užpilkite vandeniu ir grietine.
Žingsnis 4
Ant formos viršaus sudėkite paruoštus jūros ešerius. Įkaitinkite orkaitę iki dviejų šimtų laipsnių ir įdėkite formą trisdešimčiai minučių.
Žingsnis 5
Paruošta švelni ešerių mėsa ir aromatingi ryžiai su daržovėmis.
Žingsnis 6
Medine mentele perkelkite patiekalą į lėkštę. Papuoškite tirštu granatų padažu. Jis puikiai dera su žuvies patiekalais, suteikdamas jiems malonios rūgštelės ir subtilių vaisių natų.
Kategorijos