Publikavimo data: 2024-06-22
                Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais
                                
                    Jazminų ryžiai išpopuliarėjo visame pasaulyje, o ši ryžių rūšis kilusi iš Tailando. Jazminų ryžiai yra ilgagrūdžiai ryžiai. Jie yra lengvo pieniško skonio ir švelnaus jazminų aromato.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Įtrinkite jūros ešerio skerdeną druska. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite žuvies prieskonius ir šaukštelį grietinės. Mišiniu aptepkite žuvies skerdeną. Leiskite porą minučių įsigerti.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Likusią grietinę sumaišykite su stikline vandens. Paimkite stiklinę kepimo formą, ant dugno išdėliokite morkų batonėlius ir svogūnų pusžiedžius. Ryžius ir daržoves užpilkite vandeniu ir grietine.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Ant formos viršaus sudėkite paruoštus jūros ešerius. Įkaitinkite orkaitę iki dviejų šimtų laipsnių ir įdėkite formą trisdešimčiai minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Paruošta švelni ešerių mėsa ir aromatingi ryžiai su daržovėmis.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                        Medine mentele perkelkite patiekalą į lėkštę. Papuoškite tirštu granatų padažu. Jis puikiai dera su žuvies patiekalais, suteikdamas jiems malonios rūgštelės ir subtilių vaisių natų.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos