Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais

Jazminų ryžiai išpopuliarėjo visame pasaulyje, o ši ryžių rūšis kilusi iš Tailando. Jazminų ryžiai yra ilgagrūdžiai ryžiai. Jie yra lengvo pieniško skonio ir švelnaus jazminų aromato.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais Žingsnis 2
Įtrinkite jūros ešerio skerdeną druska. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite žuvies prieskonius ir šaukštelį grietinės. Mišiniu aptepkite žuvies skerdeną. Leiskite porą minučių įsigerti.

Žingsnis 3

Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais Žingsnis 3
Likusią grietinę sumaišykite su stikline vandens. Paimkite stiklinę kepimo formą, ant dugno išdėliokite morkų batonėlius ir svogūnų pusžiedžius. Ryžius ir daržoves užpilkite vandeniu ir grietine.

Žingsnis 4

Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais Žingsnis 4
Ant formos viršaus sudėkite paruoštus jūros ešerius. Įkaitinkite orkaitę iki dviejų šimtų laipsnių ir įdėkite formą trisdešimčiai minučių.

Žingsnis 5

Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais Žingsnis 5
Paruošta švelni ešerių mėsa ir aromatingi ryžiai su daržovėmis.

Žingsnis 6

Jazminų ryžiai, kepti su daržovėmis, grietine ir svogūnais Žingsnis 6
Medine mentele perkelkite patiekalą į lėkštę. Papuoškite tirštu granatų padažu. Jis puikiai dera su žuvies patiekalais, suteikdamas jiems malonios rūgštelės ir subtilių vaisių natų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos