Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurtas su ledais
Rauginto pieno produktų naudingosios savybės visada buvo vertinamos. Jogurtas teigiamai veikia virškinimo traktą, atkuria natūralią žarnyno mikroflorą, ypač po antibiotikų vartojimo, gerina bendrą sveikatos būklę, stiprina imunitetą ir reguliuoja medžiagų apykaitą, vartojamas skrandžio ligų dietose. Jogurto pagrindu galima pasigaminti gardžių, saldžių, žvalinančių ir sveikų kavos skonio ledų. Ledų rutuliukus patiekite plačiose šampano arba martinio taurėse.
Žingsnis 1
Paruoškite kavos sirupą. Sumaišykite espreso kavą su cukrumi ir užvirinkite, tada pavirkite 5 minutes, kad skystis šiek tiek išvirtų. Leiskite 30 minučių atvėsti iki kambario temperatūros. Gautą sirupą perkoškite per sietelį.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Jogurtą su grietinėle ir kavos sirupu suplakite mikseriu ir supilkite į šaldymo indą. Įdėkite indą į šaldiklį 2 valandoms.
Kategorijos