Jogurtas su ožkos pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jogurtas su ožkos pienu

Jogurtas iš ožkos pieno atsirado Bulgarijoje. Vėliau šis produktas paplito visame pasaulyje. Ožkos pienas laikomas sveikesniu už karvės pieną: jame gausu kalcio, todėl jis padeda formuotis kaulų audiniui, saugo nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Jogurtas iš ožkos pieno būna švelnus ir nelabai tirštas. Jam paruošti prireiks tik dviejų produktų - ožkos pieno ir raugo. Kad nereikėtų pirkti specialaus užkandžio, galite jį pakeisti nedideliu kiekiu paruošto natūralaus jogurto.
Gaminimo laikas
435 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jogurtas su ožkos pienu Žingsnis 1
Paruoškite jogurtą. Pieną pašildykite iki 37-43 laipsnių Celsijaus. Sudėkite jogurto užkandį, cinamoną ir muskatą ir išmaišykite. Supilkite į stiklainius.

Žingsnis 2

Jogurtas su ožkos pienu Žingsnis 2
Paruoškite jogurtą. Sudėkite stiklainius su raugu ant kepimo skardos ir 6-7 valandoms pašaukite į orkaitę. Tada išimkite, šiek tiek atvėsinkite ir laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos