Jogurtas su sausainiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jogurtas su sausainiais

Sausainiai ruošiami paprastai, o rezultatas dažnai pranoksta visus lūkesčius. Jei žinote keletą paruošimo niuansų, skanus ir orus sausainis bus užtikrintas. Sausainius kepkite ir skardoje, ir silikoninėse formelėse. Ištepta aliejumi forma, paskui pabarstyta miltais, manų kruopomis arba kakavos milteliais, suteiks du sluoksnius, skiriančius tešlą ir formos dugną. Sienelių nereikia sutepti riebalais, biskvitas greičiausiai nepakils dėl tešlos slydimo. Iš anksto įkaitinkite orkaitę ir kepdami neatidarykite durelių.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jogurtas su sausainiais Žingsnis 1
Išplakite baltymus. Visiškai sausame ir švariame dubenyje išplakite baltymus mikseriu. Pradėkite nuo mažo greičio ir palaipsniui didinkite greitį. Toliau plakant į baltymus suberkite cukrų. Baltymai turėtų padidėti du ar tris kartus.

Žingsnis 2

Jogurtas su sausainiais Žingsnis 2
Toliau ruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite trynius, jogurtą ir atvėsusį sviestą. Suberkite vanilinį cukrų ir plakite mikseriu didžiausiu greičiu iki vientisos masės. Atsargiai supilkite išplaktus baltymus į jogurto mišinį.

Žingsnis 3

Jogurtas su sausainiais Žingsnis 3
Į tešlą suberkite miltus. Persijokite miltus į dubenį su tešla ir suberkite kepimo miltelius. Tada atsargiai sumaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 4

Jogurtas su sausainiais Žingsnis 4
Kepkite sausainių tešlą orkaitėje. Kepimo indo dugną ištepkite aliejumi ir pabarstykite miltais. Supilkite sausainių tešlą į formą ir siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite biskvitą 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį sausainį patikrinkite dantų krapštuku arba iešmeliu. Ištraukus jis turi būti sausas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos