Publikavimo data: 2024-06-17
Julienne ant bulvių lysvės
Šis receptas puikiai tinka ne tik šeimos vakarienei, bet ir svečiams priimti. Skanus ir sotus patiekalas iš grybų, bulvių ir vištienos vos per 40 minučių!
Žingsnis 1
Bulves nuplaukite, nulupkite ir sudėkite virti.
Žingsnis 2
Grybus ir vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Grybus ir vištieną kepkite atskirai dviejose keptuvėse.
Žingsnis 4
Viską sumaišykite, sudėkite česnaką ir troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir prieskonius. Išmaišykite ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 6
Sutarkuokite virtas bulves, įpilkite sviesto ir pieno.
Žingsnis 7
Į formos dugną sudėkite tyrę, o ant viršaus - vištieną ir grybus. Patiekalą užpilkite keptuvėje likusia grietinėle.
Žingsnis 8
Ant viršaus gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ir siųskite į orkaitę. Kai sūris išsilydys, patiekalas bus paruoštas!
Kategorijos