Julienne ant bulvių lysvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Julienne ant bulvių lysvės

Šis receptas puikiai tinka ne tik šeimos vakarienei, bet ir svečiams priimti. Skanus ir sotus patiekalas iš grybų, bulvių ir vištienos vos per 40 minučių!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 1
Bulves nuplaukite, nulupkite ir sudėkite virti.

Žingsnis 2

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 2
Grybus ir vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 3
Grybus ir vištieną kepkite atskirai dviejose keptuvėse.

Žingsnis 4

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 4
Viską sumaišykite, sudėkite česnaką ir troškinkite apie 5 minutes.

Žingsnis 5

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir prieskonius. Išmaišykite ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 6

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 6
Sutarkuokite virtas bulves, įpilkite sviesto ir pieno.

Žingsnis 7

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 7
Į formos dugną sudėkite tyrę, o ant viršaus - vištieną ir grybus. Patiekalą užpilkite keptuvėje likusia grietinėle.

Žingsnis 8

Julienne ant bulvių lysvės Žingsnis 8
Ant viršaus gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ir siųskite į orkaitę. Kai sūris išsilydys, patiekalas bus paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos