Publikavimo data: 2024-01-08
Julienne su kiauliena receptas
Julienne paprastai gaminamas su grybais ir vištiena. Tačiau paukštieną galima pakeisti kita mėsa, pavyzdžiui, kiauliena. Nesirinkite labai riebaus mėsos gabalo, kad džiūvėsiai būtų ne per sausi, bet ir ne per sultingi. Patiekalą galima ruošti iš pievagrybių arba pievagrybių. Šiam receptui pasirinksime antrąjį variantą. Kepimui orkaitėje geriau rinktis kietos rūšies sūrį, kad plutelė būtų ypač traški.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus: 25-30 minučių virkite kiaulieną, nuplaukite grybus, nulupkite svogūną. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite grybus ir kiaulieną. Sudėkite juos į keptuvę su svogūnais ir kepkite apie 10-15 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Norėdami paruošti padažą, miltus supilkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite sviestą. Tada supilkite pieną ir kelias minutes troškinkite. Pabaigoje supilkite grietinę. Virkite, kol padažas sutirštės.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite tarka. Sudėkite grybus ir mėsą į kokteilines, užpilkite padažu ir pabarstykite sūriu. Kepkite orkaitėje 15 minučių. Kaip matote, džiūvėsius su kiauliena labai lengva paruošti.
Žingsnis 6
Jei norite nustebinti porcija, naudokite neįprastus kokteilinius dubenėlius. Pavyzdžiui, puodų formos.
Kategorijos