Julienne su kiauliena receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-08

Julienne su kiauliena receptas

Julienne paprastai gaminamas su grybais ir vištiena. Tačiau paukštieną galima pakeisti kita mėsa, pavyzdžiui, kiauliena. Nesirinkite labai riebaus mėsos gabalo, kad džiūvėsiai būtų ne per sausi, bet ir ne per sultingi. Patiekalą galima ruošti iš pievagrybių arba pievagrybių. Šiam receptui pasirinksime antrąjį variantą. Kepimui orkaitėje geriau rinktis kietos rūšies sūrį, kad plutelė būtų ypač traški.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Julienne su kiauliena receptas Žingsnis 1
Paruoškite produktus: 25-30 minučių virkite kiaulieną, nuplaukite grybus, nulupkite svogūną. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Julienne su kiauliena receptas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną.

Žingsnis 3

Julienne su kiauliena receptas Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite grybus ir kiaulieną. Sudėkite juos į keptuvę su svogūnais ir kepkite apie 10-15 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Julienne su kiauliena receptas Žingsnis 4
Norėdami paruošti padažą, miltus supilkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite sviestą. Tada supilkite pieną ir kelias minutes troškinkite. Pabaigoje supilkite grietinę. Virkite, kol padažas sutirštės.

Žingsnis 5

Julienne su kiauliena receptas Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite tarka. Sudėkite grybus ir mėsą į kokteilines, užpilkite padažu ir pabarstykite sūriu. Kepkite orkaitėje 15 minučių. Kaip matote, džiūvėsius su kiauliena labai lengva paruošti.

Žingsnis 6

Julienne su kiauliena receptas Žingsnis 6
Jei norite nustebinti porcija, naudokite neįprastus kokteilinius dubenėlius. Pavyzdžiui, puodų formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos