Publikavimo data: 2024-01-09
Julienne pitos duonoje receptas
Julienne - tai grybų ir vištienos patiekalas, tradiciškai patiekiamas kokotėse - mažose puodelio dydžio formelėse. Kadangi jis gaminamas su kietuoju sūriu, iškepęs orkaitėje, julienne pasidaro su apetitą keliančia sūrio plutele. Jei norite, kad patiekalas būtų ne tik minkštas, bet ir traškus, kepkite julieną lavaše. Tokiam receptui naudojami visi tie patys ingredientai - grybai, vištiena, sūris. Tik prieš išdėliojant įdarą į kokteilius, dedamas sluoksnis lavašo.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus: nuplaukite grybus, nulupkite svogūnus. Vištieną virkite 15-20 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Juos smulkiai supjaustykite. Virtas vištienos šlauneles susmulkinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu ir sviesto aliejumi, 5-6 min. pakepinkite svogūnus ir grybus. Įberkite druskos ir pipirų. grybus kepkite, kol išgaruos visas skystis ir spalva taps auksinė.
Žingsnis 3
Į keptuvę su grybais sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną. Suberkite miltus ir grietinę ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Supjaustykite pitą vidutinio dydžio kvadratėliais ir sudėkite į kokoso keptuves. Ant pitos dėkite įdarą.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Apibarstykite džiūvėsėlius ir siųskite patiekalą kepti į orkaitę 15 minučių. Patiekite džiūvėsius į stalą. Gero apetito!
Žingsnis 6
Kad patiekalas atrodytų spalvingesnis, ant viršaus pabarstykite džiūvėsėlius šviežiomis smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
Kategorijos