Julienne pitos duonoje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-09

Julienne pitos duonoje receptas

Julienne - tai grybų ir vištienos patiekalas, tradiciškai patiekiamas kokotėse - mažose puodelio dydžio formelėse. Kadangi jis gaminamas su kietuoju sūriu, iškepęs orkaitėje, julienne pasidaro su apetitą keliančia sūrio plutele. Jei norite, kad patiekalas būtų ne tik minkštas, bet ir traškus, kepkite julieną lavaše. Tokiam receptui naudojami visi tie patys ingredientai - grybai, vištiena, sūris. Tik prieš išdėliojant įdarą į kokteilius, dedamas sluoksnis lavašo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Julienne pitos duonoje receptas Žingsnis 1
Paruoškite produktus: nuplaukite grybus, nulupkite svogūnus. Vištieną virkite 15-20 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Julienne pitos duonoje receptas Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Juos smulkiai supjaustykite. Virtas vištienos šlauneles susmulkinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu ir sviesto aliejumi, 5-6 min. pakepinkite svogūnus ir grybus. Įberkite druskos ir pipirų. grybus kepkite, kol išgaruos visas skystis ir spalva taps auksinė.

Žingsnis 3

Julienne pitos duonoje receptas Žingsnis 3
Į keptuvę su grybais sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną. Suberkite miltus ir grietinę ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Julienne pitos duonoje receptas Žingsnis 4
Supjaustykite pitą vidutinio dydžio kvadratėliais ir sudėkite į kokoso keptuves. Ant pitos dėkite įdarą.

Žingsnis 5

Julienne pitos duonoje receptas Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Apibarstykite džiūvėsėlius ir siųskite patiekalą kepti į orkaitę 15 minučių. Patiekite džiūvėsius į stalą. Gero apetito!

Žingsnis 6

Julienne pitos duonoje receptas Žingsnis 6
Kad patiekalas atrodytų spalvingesnis, ant viršaus pabarstykite džiūvėsėlius šviežiomis smulkiai supjaustytomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos