Julienne pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Julienne pyragas

Neįprasta visų mėgstamo džiūvėsių patiekalo porcija.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Julienne pyragas Žingsnis 1
Grybus ir svogūnus supjaustykite kubeliais. Kepkite maltą vištieną, grybus ir svogūnus, kol iškeps.

Žingsnis 2

Julienne pyragas Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite ir sudėkite į kepimo indą. Padarykite tešloje įdubimus, kad kepdama ji neišsipūstų.

Žingsnis 3

Julienne pyragas Žingsnis 3
Atvėsinkite įdarą ir dėkite jį ant tešlos.

Žingsnis 4

Julienne pyragas Žingsnis 4
Įdarą aptepkite grietine.

Žingsnis 5

Julienne pyragas Žingsnis 5
Viską apibarstykite sūriu ir siųskite kepti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos