Julienne su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Julienne su grybais

Julienne nuo senų laikų reiškia daržovių pjaustymą šiaudeliais. Patiekalas yra labai skanus, sotus, švelnus ir aromatingas. Vieną iš pagrindinių skonio vaidmenų atlieka gerai žinomas padažas "Béchamel". Būtent šis kreminis padažas julienams suteikia nepamirštamą skonį. Siūlome jums paruošti tradicinį grybų ir vištienos julienų receptą. Toks patiekalas puikiai tiks šeimos vakarienei.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Julienne su grybais Žingsnis 1
Supjaustykite filė nedideliais gabalėliais ir kelias minutes greitai pakepinkite keptuvėje, tada į vištieną sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Taip kepkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Julienne su grybais Žingsnis 2
Grybus supjaustykite stambiais gabalėliais ir sudėkite į vištieną. Gerai pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite vištieną ir grybus 10-15 minučių, kad vištiena įgautų auksinę plutelę.

Žingsnis 3

Julienne su grybais Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę ant virtos vištienos ir grybų, išmaišykite ir šiek tiek pašildykite. Ant viršaus sutarkuokite stambia tarka kietąjį sūrį, uždenkite dangčiu. Kai tik sūris išsilydys, nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos