Julienne su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Julienne su krevetėmis

Užkandis šventiniam stalui, skanus ir ne toks kaloringas kaip klasikinis. Jį labai lengva paruošti
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Sutarkuokite sūrį ant plono krekerio.

Žingsnis 2

Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 3

Julienne su krevetėmis Žingsnis 3
Sumaišykite krevetes, grietinę, svogūnus, 50 g sūrio, druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Julienne su krevetėmis Žingsnis 4
Sudėkite į kepimo formas.

Žingsnis 5

Julienne su krevetėmis Žingsnis 5
Ant viršaus supilkite likusį sūrį.

Žingsnis 6

Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 10 minučių. Ant kepimo skardos dugno įpilkite 100 g vandens, kad džiūvėsiai nesudegtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos