Julienne su pievagrybiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Julienne su pievagrybiais

Skanu. Grybus surinkau pati.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Julienne su pievagrybiais Žingsnis 1
Apkepkite grybus, prieš tai pakepindami svogūnus.

Žingsnis 2

Julienne su pievagrybiais Žingsnis 2
Kepkite vištienos filė, prieš tai pakepindami česnaką.

Žingsnis 3

Julienne su pievagrybiais Žingsnis 3
Miltus pakepinkite svieste.

Žingsnis 4

Julienne su pievagrybiais Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę ir suberkite tarkuotą sūrį.

Žingsnis 5

Julienne su pievagrybiais Žingsnis 5
Į formą sudėkite vištieną ir grybus ir supilkite įdarą. Ant viršaus sudėkite mocarelą.

Žingsnis 6

Julienne su pievagrybiais Žingsnis 6
Tokias bulves dedame į julieną.

Žingsnis 7

Julienne su pievagrybiais Žingsnis 7
Ir graikiškos salotos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos