Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais

Šis receptas patiks jūsų artimiesiems, skanus, sotus, gražus. Tinka kaip savarankiškas patiekalas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite 2×2 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 2
Kepkite vištieną keptuvėje su aliejumi.

Žingsnis 3

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 3
Į vištieną sudėkite smulkintą česnaką.

Žingsnis 4

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 5

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 5
Kepkite maišydami, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 6
Perkelkite vištieną į kepimo indą.

Žingsnis 7

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 7
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.

Žingsnis 8

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 8
Svogūnus pakepinkite aliejuje.

Žingsnis 9

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 9
Grybus supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 10

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 10
Į svogūnus sudėkite grybus. Visą laiką maišydami pakepinkite.

Žingsnis 11

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 11
Sudėkite grietinę ir grietinėlės sūrį.

Žingsnis 12

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 12
Išmaišykite, uždenkite dangčiu. Sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 7-10 minučių.

Žingsnis 13

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 13
Kol svogūnai ir grybai troškinasi, sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 14

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 14
Pirmiausia ant vištienos sudėkite grybus ir svogūnus.

Žingsnis 15

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 15
Formos nereikia patepti aliejumi, nes padaže su grybais yra pakankamai skysčio. Ant viršutinio sluoksnio uždėkite sūrio.

Žingsnis 16

Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais Žingsnis 16
Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos