Publikavimo data: 2025-08-19
Julienne su vištiena, česnakais ir prieskoniais
Šis receptas patiks jūsų artimiesiems, skanus, sotus, gražus. Tinka kaip savarankiškas patiekalas.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite 2×2 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Kepkite vištieną keptuvėje su aliejumi.
Žingsnis 3
Į vištieną sudėkite smulkintą česnaką.
Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 5
Kepkite maišydami, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Perkelkite vištieną į kepimo indą.
Žingsnis 7
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 8
Svogūnus pakepinkite aliejuje.
Žingsnis 9
Grybus supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 10
Į svogūnus sudėkite grybus. Visą laiką maišydami pakepinkite.
Žingsnis 11
Sudėkite grietinę ir grietinėlės sūrį.
Žingsnis 12
Išmaišykite, uždenkite dangčiu. Sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 7-10 minučių.
Žingsnis 13
Kol svogūnai ir grybai troškinasi, sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 14
Pirmiausia ant vištienos sudėkite grybus ir svogūnus.
Žingsnis 15
Formos nereikia patepti aliejumi, nes padaže su grybais yra pakankamai skysčio. Ant viršutinio sluoksnio uždėkite sūrio.
Žingsnis 16
Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių, kol apskrus.
Kategorijos