Julienne su vištiena ir grybais tartaletėse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Julienne su vištiena ir grybais tartaletėse

Švelnūs ir sotūs džiūvėsiai tartaletėse - šventinis patiekalas, kuriam reikia daug ingredientų. Be to, reikalingi minimalūs kulinariniai įgūdžiai, nes su tokiu patiekalu nelengva susidoroti ir pradedančiajam. Dėl sultingų ir sveikų ingredientų juliena taps patiekalu, kurį norės paragauti jūsų svečiai.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Julienne su vištiena ir grybais tartaletėse Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedidelėmis juostelėmis ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps; kuo mažesni gabaliukai, tuo trumpiau kepsite. Taip pat nedidelėmis juostelėmis supjaustykite grybus, sudėkite prie vištienos gabalėlių ir kepkite apie 3-5 min.

Žingsnis 2

Julienne su vištiena ir grybais tartaletėse Žingsnis 2
Pagardinkite įdarą druska ir pipirais, tada sudėkite grietinę ir išmaišykite. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į įdarą. Gautą masę išmaišykite.

Žingsnis 3

Julienne su vištiena ir grybais tartaletėse Žingsnis 3
Mišinį paskirstykite į tartaletes, minkštąjį sūrį supjaustykite gabalėliais ir taip pat supilkite į įdarą. Kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos