Publikavimo data: 2024-09-22
Julienne su vištiena ir grybais tartaletėse
Švelnūs ir sotūs džiūvėsiai tartaletėse - šventinis patiekalas, kuriam reikia daug ingredientų. Be to, reikalingi minimalūs kulinariniai įgūdžiai, nes su tokiu patiekalu nelengva susidoroti ir pradedančiajam. Dėl sultingų ir sveikų ingredientų juliena taps patiekalu, kurį norės paragauti jūsų svečiai.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedidelėmis juostelėmis ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps; kuo mažesni gabaliukai, tuo trumpiau kepsite. Taip pat nedidelėmis juostelėmis supjaustykite grybus, sudėkite prie vištienos gabalėlių ir kepkite apie 3-5 min.
Žingsnis 2
Pagardinkite įdarą druska ir pipirais, tada sudėkite grietinę ir išmaišykite. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į įdarą. Gautą masę išmaišykite.
Žingsnis 3
Mišinį paskirstykite į tartaletes, minkštąjį sūrį supjaustykite gabalėliais ir taip pat supilkite į įdarą. Kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
Kategorijos