Publikavimo data: 2024-03-29
Julienne su vištiena tartaletėse
Žiuljenas su vištiena tartaletėse - prancūzų restorano patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Paprastai julienne kepamas kokotėse - mažose karščiui atspariose formelėse su rankena. Tačiau ne kiekvienoje virtuvėje yra tokių indų. Tartaletės yra puikus pakaitalas. Mūsų receptas padės jums žingsnis po žingsnio paruošti skanų karštą užkandį.
Žingsnis 1
Paruoškite julienų įdarą tartaletėms. Svogūną, vištieną ir grybus supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite supjaustytus produktus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Po 10 minučių nuo kepimo pradžios įpilkite grietinės arba grietinėlės. Troškinkite dar apie 10 minučių, kol taps klampūs. Išmaišykite turinį ir 10-15 minučių palaikykite šaldytuve.
Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsius kepimui. Sudėkite įdarą į tartaletes ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos krepšelius. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių.
Kategorijos