Publikavimo data: 2025-08-17
Julienne vokiečių kalba
Vienas iš populiariausių karštųjų užkandžių - džiūvėsiai su grybais. Jūsų dėmesiui pristatau vieną iš šios temos variacijų. Pagal šį receptą paruošti džiūvėsiai būna labai švelnūs ir skanūs, kreminio grybų skonio. Šis patiekalas puikiai tinka ne tik vakarienei, bet ir kaip karštas užkandis šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Grybus pakepinkite svieste su svogūnu, sudėkite į keptuvę, kurioje kepsite patiekalą.
Žingsnis 4
Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 5
Bulves pasūdykite, papipirinkite ir sudėkite į keptuvę ant grybų.
Žingsnis 6
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 7
Ant bulvių pabarstykite tarkuoto sūrio.
Žingsnis 8
Miltus ir majonezą atskieskite puse puodelio vandens ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 9
Viską užpilkite gautu mišiniu.
Žingsnis 10
Kepkite orkaitėje 15-20 minučių 180˚C temperatūroje.
Kategorijos