Julienne vokiečių kalba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Julienne vokiečių kalba

Vienas iš populiariausių karštųjų užkandžių - džiūvėsiai su grybais. Jūsų dėmesiui pristatau vieną iš šios temos variacijų. Pagal šį receptą paruošti džiūvėsiai būna labai švelnūs ir skanūs, kreminio grybų skonio. Šis patiekalas puikiai tinka ne tik vakarienei, bet ir kaip karštas užkandis šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Julienne vokiečių kalba Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Julienne vokiečių kalba Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Julienne vokiečių kalba Žingsnis 3
Grybus pakepinkite svieste su svogūnu, sudėkite į keptuvę, kurioje kepsite patiekalą.

Žingsnis 4

Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka.

Žingsnis 5

Bulves pasūdykite, papipirinkite ir sudėkite į keptuvę ant grybų.

Žingsnis 6

Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 7

Julienne vokiečių kalba Žingsnis 7
Ant bulvių pabarstykite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 8

Miltus ir majonezą atskieskite puse puodelio vandens ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 9

Julienne vokiečių kalba Žingsnis 9
Viską užpilkite gautu mišiniu.

Žingsnis 10

Julienne vokiečių kalba Žingsnis 10
Kepkite orkaitėje 15-20 minučių 180˚C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos