Publikavimo data: 2024-01-05
Jūrinių lydekų kotletai receptas
Žuvies kotletai - tai išbaigtas karštas patiekalas, puikiai derantis su bet kokiu garnyru ir daržovėmis. Jei jau atsivalgėte mėsos kotletų, šis receptas tikrai skirtas jums. Lengvai paruošiamas, įdomaus skonio žuvies patiekalas virškinamas daug lengviau nei mėsos kotletai.
Žingsnis 1
Jei reikia, išvalykite jūros lydeką, pašalinkite kaulus ir odą. Paruoškite kitus recepte nurodytus ingredientus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir šviežias žoleles. Sudėkite duoną į dubenį, užpilkite pienu ir palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite jūros lydeką arba sumeskite ją į blenderį ir susmulkinkite. Įdėkite kiaušinį, svogūną, žoleles, druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 4
Iš šio mišinio suformuokite nedidelius maždaug vienodo dydžio paplotėlius. Kiekvieną paplotėlį apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite 10-15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 5
Paruoštus kotletus sudėkite į lėkštes ir apibarstykite smulkiai supjaustytais šviežiais žalumynais.
Kategorijos