Publikavimo data: 2024-01-05
Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas
Žuvies kukuliai - tai subtilus karštas patiekalas, kuris dera su bet kokiu garnyru ir daržovėmis. Jei jau atsivalgėte kotletų ir mėsos kukulių, šis receptas tikrai skirtas jums. Originaliai patiekiamas, lengvai paruošiamas žuvies patiekalas - tai tikra vakarienės stalo puošmena. Nedideli mėsos kukuliai, sultingi ir lengvi, puikiai tiks prie vakarienės - skanus ir sveikas patiekalas visai šeimai.
Žingsnis 1
Jei reikia, išvalykite jūros lydeką, pašalinkite kaulus ir odą. Paruoškite kitus recepte nurodytus ingredientus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir šviežias žoleles. Sudėkite duoną į dubenį, užpilkite pienu ir palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite jūros lydeką arba sumeskite ją į blenderį ir susmulkinkite. Įdėkite kiaušinį, svogūną, žoleles, druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 4
Iš mėsos kukulių suformuokite mažus, maždaug vienodo dydžio kotletukus. Kiekvieną mėsos kukuliuką apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite 10-15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 5
Patiekdami mėsos kukulius sudėkite į lėkštes, papuoškite trupučiu žolelių. Patiekite mėsos kukulius su grietine arba padažu, kaip jums patogiau.
Kategorijos