Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas

Žuvies kukuliai - tai subtilus karštas patiekalas, kuris dera su bet kokiu garnyru ir daržovėmis. Jei jau atsivalgėte kotletų ir mėsos kukulių, šis receptas tikrai skirtas jums. Originaliai patiekiamas, lengvai paruošiamas žuvies patiekalas - tai tikra vakarienės stalo puošmena. Nedideli mėsos kukuliai, sultingi ir lengvi, puikiai tiks prie vakarienės - skanus ir sveikas patiekalas visai šeimai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas Žingsnis 1
Jei reikia, išvalykite jūros lydeką, pašalinkite kaulus ir odą. Paruoškite kitus recepte nurodytus ingredientus.

Žingsnis 2

Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir šviežias žoleles. Sudėkite duoną į dubenį, užpilkite pienu ir palikite 5 minutes pastovėti.

Žingsnis 3

Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite jūros lydeką arba sumeskite ją į blenderį ir susmulkinkite. Įdėkite kiaušinį, svogūną, žoleles, druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 4

Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas Žingsnis 4
Iš mėsos kukulių suformuokite mažus, maždaug vienodo dydžio kotletukus. Kiekvieną mėsos kukuliuką apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite 10-15 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 5

Jūrinių lydekų mėsos kukuliai receptas Žingsnis 5
Patiekdami mėsos kukulius sudėkite į lėkštes, papuoškite trupučiu žolelių. Patiekite mėsos kukulius su grietine arba padažu, kaip jums patogiau.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos