Jūros gėrybės raudonajame vyne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros gėrybės raudonajame vyne

Viduržemio jūros regiono virtuvė laikoma labai populiaria dėl neįprastų skonių derinių, taip pat dėl įvairių jūros gėrybių, žuvies ir daržovių derinių. Įrodyta, kad didelis šviežių daržovių ir žuvies kiekis maiste teigiamai veikia žmogaus sveikatą ir padeda prailginti gyvenimo trukmę.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybės raudonajame vyne Žingsnis 1
Nupjaukite pelekus ir supjaustykite žuvį nedideliais kepsneliais. Padarykite kryžminius pjūvius. Taip žuvis greičiau iškeps neprarasdama sultingumo.

Žingsnis 2

Jūros gėrybės raudonajame vyne Žingsnis 2
Vyno padažui vyną supilkite į puodą ir pašildykite. Įdėkite gabalėlį sviesto. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į vyną su sviestu. Troškinkite 10-15 minučių, kol šiek tiek išgaruos vynas.

Žingsnis 3

Jūros gėrybės raudonajame vyne Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kartu apkepkite žuvį, midijas, kalmarus, krevetes ir šukutes. Apie 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Jūros gėrybės raudonajame vyne Žingsnis 4
Padėkite žuvį ir jūros gėrybes ant plokščios lėkštės. Apipilkite vyno padažu, padaže pakepintus svogūnus taip pat galima patiekti su paruoštu patiekalu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos