Publikavimo data: 2024-05-25
Jūros gėrybių delikatesas su ryžių makaronais
Jūros gėrybės su ryžių makaronais yra klasikinis tokių patiekalų variantas. Jie sukurti vienas kitam, derinant tekstūrą, aromatus ir skonius. Jas kuo puikiausiai papildo įprastos daržovės - svogūnai, morkos, saldžiosios paprikos, česnakai ir prieskoniai su sojų padažu. Pagrindinis patiekalo akcentas - citrinų sultys. Kartu jį galės paruošti ir nepatyrę virėjai.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžių makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Supjaustykite daržoves: svogūną supjaustykite kubeliais, papriką - kubeliais, morkas - juostelėmis, o česnaką - mažomis plokštelėmis. Siųskite jas po vieną kelias minutes troškinti keptuvėje su augaliniu aliejumi. Pirmiausia - svogūnus, paskui - morkas, po jų - papriką ir česnaką.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite jūros gėrybių rinkinį ir troškintas daržoves. Išmaišykite ir troškinkite kartu 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Į daržoves ir jūros gėrybes sudėkite išvirtus makaronus. Išmaišykite. Tada įpilkite kelis šaukštus sojų padažo, citrinos sulčių, išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos