Jūros gėrybių delikatesas su ryžių makaronais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Jūros gėrybių delikatesas su ryžių makaronais

Jūros gėrybės su ryžių makaronais yra klasikinis tokių patiekalų variantas. Jie sukurti vienas kitam, derinant tekstūrą, aromatus ir skonius. Jas kuo puikiausiai papildo įprastos daržovės - svogūnai, morkos, saldžiosios paprikos, česnakai ir prieskoniai su sojų padažu. Pagrindinis patiekalo akcentas - citrinų sultys. Kartu jį galės paruošti ir nepatyrę virėjai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybių delikatesas su ryžių makaronais Žingsnis 1
Išvirkite ryžių makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Supjaustykite daržoves: svogūną supjaustykite kubeliais, papriką - kubeliais, morkas - juostelėmis, o česnaką - mažomis plokštelėmis. Siųskite jas po vieną kelias minutes troškinti keptuvėje su augaliniu aliejumi. Pirmiausia - svogūnus, paskui - morkas, po jų - papriką ir česnaką.

Žingsnis 2

Jūros gėrybių delikatesas su ryžių makaronais Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite jūros gėrybių rinkinį ir troškintas daržoves. Išmaišykite ir troškinkite kartu 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Jūros gėrybių delikatesas su ryžių makaronais Žingsnis 3
Į daržoves ir jūros gėrybes sudėkite išvirtus makaronus. Išmaišykite. Tada įpilkite kelis šaukštus sojų padažo, citrinos sulčių, išmaišykite ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos