Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros gėrybių omletas
Omletas yra vienas populiariausių pusryčių patiekalų. Šį skanų patiekalą iš kiaušinių, plaktų su pienu, gali pasigaminti kiekvienas. Omletą galima paįvairinti šviežiomis daržovėmis, dešra, dešrelėmis, kumpiu ar sūriu. Į jį taip pat galima įdėti jūros gėrybių. Toks ingredientų derinys suteiks jums energijos ir prisotins organizmą naudingomis medžiagomis. Dėl jūros gėrybių geriau virškinama, pagreitėja medžiagų apykaita. Jos taip pat gerina odos, plaukų ir nagų būklę.
Žingsnis 1
Iš paprikų pašalinkite kotelius ir sėklas ir supjaustykite jas mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Porus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Kiaušinius ir pieną suplakite plaktuvu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi ir sojų padažu apkepkite jūros gėrybes, paprikas ir porus.
Žingsnis 5
Kiaušinių ir pieno mišinį supilkite į keptuvę su jūros gėrybėmis ir daržovėmis. Kepkite omletą ant silpnos ugnies, kol išvirs.
Žingsnis 6
Jūros gėrybių omletą patiekite iš karto po gaminimo.
Kategorijos