Jūros gėrybių omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros gėrybių omletas

Omletas yra vienas populiariausių pusryčių patiekalų. Šį skanų patiekalą iš kiaušinių, plaktų su pienu, gali pasigaminti kiekvienas. Omletą galima paįvairinti šviežiomis daržovėmis, dešra, dešrelėmis, kumpiu ar sūriu. Į jį taip pat galima įdėti jūros gėrybių. Toks ingredientų derinys suteiks jums energijos ir prisotins organizmą naudingomis medžiagomis. Dėl jūros gėrybių geriau virškinama, pagreitėja medžiagų apykaita. Jos taip pat gerina odos, plaukų ir nagų būklę.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybių omletas Žingsnis 1
Iš paprikų pašalinkite kotelius ir sėklas ir supjaustykite jas mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Jūros gėrybių omletas Žingsnis 2
Porus supjaustykite žiedais.

Žingsnis 3

Jūros gėrybių omletas Žingsnis 3
Kiaušinius ir pieną suplakite plaktuvu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Jūros gėrybių omletas Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi ir sojų padažu apkepkite jūros gėrybes, paprikas ir porus.

Žingsnis 5

Jūros gėrybių omletas Žingsnis 5
Kiaušinių ir pieno mišinį supilkite į keptuvę su jūros gėrybėmis ir daržovėmis. Kepkite omletą ant silpnos ugnies, kol išvirs.

Žingsnis 6

Jūros gėrybių omletas Žingsnis 6
Jūros gėrybių omletą patiekite iš karto po gaminimo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos