Publikavimo data: 2024-10-14
Jūros gėrybių šavarma
Klasikinė šavarma su vištienos krūtinėlėmis nebėra aktuali, todėl yra naujų receptų, kurie visiškai skiriasi nuo klasikinių. Jūros gėrybių šaurmoje gausu vitaminų, nes žuvyje yra jodo ir fosforo.
Žingsnis 1
Išdėliokite pitą. Sumaišykite majonezą ir kečupą. Jei norite, į šį padažą įmaišykite česnako. Padažu patepkite vidurį ir vieną po kito sudėkite ingredientus. Pradėkite dėti žuvies griežinėlius.
Žingsnis 2
Tada sudėkite kopūstus, korėjietiškas morkas, šviežių agurkų griežinėlius ir paskutinį krevečių sluoksnį. Galiausiai įpilkite kečupo ir majonezo, suvyniokite pitą ir kepkite keptuvėje po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos