Jūros gėrybių šavarma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Jūros gėrybių šavarma

Klasikinė šavarma su vištienos krūtinėlėmis nebėra aktuali, todėl yra naujų receptų, kurie visiškai skiriasi nuo klasikinių. Jūros gėrybių šaurmoje gausu vitaminų, nes žuvyje yra jodo ir fosforo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Jūros gėrybių šavarma Žingsnis 1
Išdėliokite pitą. Sumaišykite majonezą ir kečupą. Jei norite, į šį padažą įmaišykite česnako. Padažu patepkite vidurį ir vieną po kito sudėkite ingredientus. Pradėkite dėti žuvies griežinėlius.

Žingsnis 2

Jūros gėrybių šavarma Žingsnis 2
Tada sudėkite kopūstus, korėjietiškas morkas, šviežių agurkų griežinėlius ir paskutinį krevečių sluoksnį. Galiausiai įpilkite kečupo ir majonezo, suvyniokite pitą ir kepkite keptuvėje po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos