Publikavimo data: 2024-06-22
Kadicha - korėjietiški baklažanai.
Azijos virtuvė visame pasaulyje garsėja aštriais ir pikantiškais patiekalais. Vienas iš populiarių Korėjoje gaminamų patiekalų yra kadicha. Šis patiekalas - tai keptų arba troškintų daržovių salotos. Pagrindinis šio patiekalo ingredientas bus sūdyti baklažanai ir aštrios raudonos paprikos. Paprikos, svogūnai ir vyšniniai pomidorai ne tik suteiks patiekalui naudos, bet ir daugiau spalvų! Gaminimo pabaigoje įpilkite sojų padažo ir česnako, kad kadicha būtų aštresnė!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite baklažanus plačiais, storais griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Iš paprikos ir aitriosios paprikos nulupkite sėklas. Paprikas supjaustykite griežinėliais. Aitriąją papriką smulkiai supjaustykite, o vyšninius pomidorus perpjaukite į dvi dalis. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Baklažanų šiaudelius sudėkite į gilų dubenį ir gerai pasūdykite. Išmaišykite, kad druska tolygiai pasiskirstytų. Palikite baklažanus druskoje 15 minučių. Po šio laiko baklažanus nuplaukite paprastu vandeniu ir nusausinkite.
Žingsnis 3
Paimkite didelę keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Ant keptuvės dugno sudėkite svogūnus ir kepkite, kol jie įgaus auksinę spalvą. Tada sudėkite vyšninius pomidorus, paprikas ir aitriąsias paprikas. Sudėję daržoves, kepkite jas 7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite baklažanus ir susmulkintą česnaką. Daržoves kepkite dar 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Tada keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite daržoves 5 minutes.
Žingsnis 6
Padėkite patiekalą ant gražios lėkštės. Kadicha paruošta!
Kategorijos