Kaimiškas daržovių marinavimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kaimiškas daržovių marinavimas

Daržovių okroška yra vienas sveikiausių patiekalų tiems, kurie saugo savo figūrą. Jį galima ruošti vasarą, kai gausu daržovių. Dėl bulvių ir kiaušinių okroška yra labai sotus, todėl jį galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kaimiškas daržovių marinavimas Žingsnis 1
Atskirame dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus: dešrą, agurkus, pjaustytus kiaušinius, pjaustytus ridikėlius, bulves, druską ir cukrų. Viską gerai išmaišykite, kad daržovės tolygiai pasiskirstytų. Paruoškite lėkštę serviravimui, į ją įdėkite porą šaukštų daržovių salotų.

Žingsnis 2

Kaimiškas daržovių marinavimas Žingsnis 2
Tada supilkite į jį kefyrą. Jei neturite kefyro, naudokite išrūgas. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Pagal skonį galite naudoti ir kitokius prieskonius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos