Publikavimo data: 2024-06-22
Kaimiško stiliaus keptos dešrelės
Šis patiekalas taps bet kokio stalo puošmena. Jis gaminamas iš paprastų ingredientų, bet atrodo labai įspūdingai. Patiekalas pagal šį receptą būna minkštas, bet kartu su pikantišku rūkymo poskoniu. Įdomią porciją įvertins visi jūsų šeimos nariai. Rekomenduojame patiekalą ruošti pietums arba vakarienei, nes jis yra labai sotus. Dešrelės su bulvėmis primins išvyką į kaimą ar užmiestį, nes paruošiamos labai greitai ir iš to, ką turite šaldytuve.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Dešreles supjaustykite apskritais gabalėliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Kepimo forma (geriausia su dangčiu). Ištepkite aliejumi, sudėkite į formą paruoštus ingredientus, ant viršaus užberkite kepintus svogūnus.
Žingsnis 4
Viską uždenkite majonezo "kepurėle". Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 15-20 minučių.
Žingsnis 5
Į indą įpilkite vandens. Uždenkite dangčiu ir pašaukite į orkaitę dar 10-15 minučių. Kepimo laikas priklauso tik nuo jūsų orkaitės.
Kategorijos