Publikavimo data: 2024-03-24
Kaip paruošti salotas "Švelnumas"
Salotos "Švelnumas" - tai originalios, skanios ir sočios salotos, kurios pravers ir ant šventinio, ir ant kasdienio stalo. Jas galima dėti sluoksniais arba sumaišyti visus ingredientus. Jas sudaro lengvai sūdyta lašiša, krabų lazdelės, ryžiai, agurkai ir kiaušiniai, jos gardinamos majonezu, grietine arba tirštu nesaldintu jogurtu. Dėl šio ingredientų rinkinio salotos yra nepakartojamo skonio. Paruoštą patiekalą galite papuošti smulkintais žaliaisiais svogūnais arba agurkų apskritimais.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Plonais griežinėliais supjaustykite lengvai pasūdytą lašišą, krabų lazdeles, virtus kiaušinius ir agurką. Sudėkite visus supjaustytus produktus ir virtus ryžius į salotinę.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Į produktus įpilkite majonezo, druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos