Publikavimo data: 2024-09-16
Kaip pasigaminti konservuotų žuvų salotų
Paprastas salotas su žuvies konservais galima lengvai paversti šventiniu užkandžiu, jei jos bus tinkamai patiektos. Yra daugybė konservuotos žuvies salotų gaminimo variantų. Galite tiesiog sumaišyti ingredientus tarpusavyje. O produktus sluoksniais galite išdėlioti ryškioje salotinėje, ant plokščios lėkštės su kulinariniu žiedu, permatomose kokteilinėse stiklinėse arba kremoje. Šiandien žuvies konservų pasirinkimas yra didelis. Pabandykite pagal šį receptą pasigaminti skanių salotų su rausvąja lašiša aliejuje.
Žingsnis 1
Perkelkite rausvąją lašišą iš skardinės į atskirą dubenį. Sutrinkite šakute arba supjaustykite kubeliais. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Žuvies salotas gaminkite iš žuvies konservų. Rausvą lašišą įdėkite į vazą, kremavimo indą ar salotinę. Aptepkite ją majonezu. Apibarstykite džiūvėsėliais, aptepkite majonezu. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Aptepkite majonezu. Sudėkite pomidorų kubelius, šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite.
Kategorijos