Kaip pasigaminti žuvies salotas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kaip pasigaminti žuvies salotas

Žuvies salotas paruošti gana paprasta. Pagrindinis ingredientas - žuvis - gali būti bet kokia žuvis: kepta, virta, rūkyta ar net konservuota. Šiame recepte naudojome rausvąją lašišą - visos krūvos vitaminų ir mineralų šaltinį ir, beje, labai dietinę žuvį. Kalbant apie padažą, paprastai salotas gardiname majonezu arba augaliniu aliejumi. Tačiau padažą galite pasigaminti patys iš įvairių produktų. Žuvies salotas papuoškite bet kokiais žalumynais arba citrinos griežinėliais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kaip pasigaminti žuvies salotas Žingsnis 1
Išvirkite rausvąją lašišą. Į puodą įdėkite gabalėlį rausvosios lašišos, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirus pasūdykite ir 15-20 minučių virkite rausvąją lašišą ant vidutinės ugnies. Tada ištraukite filė, leiskite jai atvėsti ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Kaip pasigaminti žuvies salotas Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite rausvąją lašišą, žaliuosius žirnelius, bulves, kiaušinius ir krapus į salotinę. Apšlakstykite majonezu, druska ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos