Publikavimo data: 2024-09-17
Kaip pasigaminti žuvies salotas
Žuvies salotas paruošti gana paprasta. Pagrindinis ingredientas - žuvis - gali būti bet kokia žuvis: kepta, virta, rūkyta ar net konservuota. Šiame recepte naudojome rausvąją lašišą - visos krūvos vitaminų ir mineralų šaltinį ir, beje, labai dietinę žuvį. Kalbant apie padažą, paprastai salotas gardiname majonezu arba augaliniu aliejumi. Tačiau padažą galite pasigaminti patys iš įvairių produktų. Žuvies salotas papuoškite bet kokiais žalumynais arba citrinos griežinėliais.
Žingsnis 1
Išvirkite rausvąją lašišą. Į puodą įdėkite gabalėlį rausvosios lašišos, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirus pasūdykite ir 15-20 minučių virkite rausvąją lašišą ant vidutinės ugnies. Tada ištraukite filė, leiskite jai atvėsti ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite rausvąją lašišą, žaliuosius žirnelius, bulves, kiaušinius ir krapus į salotinę. Apšlakstykite majonezu, druska ir gerai išmaišykite.
Kategorijos