Publikavimo data: 2024-02-03
Kakavos grietinės putėsiai receptas
Desertas iš želatinos ir kakavos ruošiamas taip greitai ir lengvai, kad su receptu gali susidoroti net pradedantysis. Patiekalas yra mažai kaloringas ir labai skanus, todėl patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Kaip ingredientus galite naudoti mėgstamus priedus, pavyzdžiui, cinamoną arba vanilę.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite 100 ml vandens ir suberkite želatiną. Išmaišykite. Puodą vėl pastatykite ant ugnies. Maišydami virkite, kol želatina ištirps. Neleiskite mišiniui užvirti.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite grietinę ir kakavą.
Žingsnis 4
Įmaišykite kakavą ir grietinę iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į kakavą įpilkite želatinos vandens.
Žingsnis 6
Mišinį sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Paskirstykite deserto masę į formeles ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kol sustings. Gero apetito!
Žingsnis 8
Papuoškite šokolado ir kokoso drožlėmis bei plaktos grietinėlės kepurėle.
Kategorijos