Kakavos šokolado pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kakavos šokolado pasta

Šokolado pastą iš kakavos galima pasigaminti namuose patiems. Tam reikės visiškai įprastų produktų - kakavos, cukraus, pieno ir sviesto. Namuose pagaminta pasta yra švelni, aromatinga, joje, skirtingai nei pirktoje parduotuvėje, yra tik natūralių ingredientų. Sušaldytą pastą galima ilgai laikyti ir patiekti pusryčiams kaip desertą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kakavos šokolado pasta Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus keptuvėje arba puode storu dugnu.

Žingsnis 2

Kakavos šokolado pasta Žingsnis 2
Į gautą mišinį supilkite užvirintą pieną.

Žingsnis 3

Kakavos šokolado pasta Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite, pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir virkite pastą, kol sutirštės.

Žingsnis 4

Kakavos šokolado pasta Žingsnis 4
Į tirštą mišinį įmaišykite suminkštintą sviestą. Makaronus suplakite mikseriu, kad jie taptų švelnesni ir puresni.

Žingsnis 5

Kakavos šokolado pasta Žingsnis 5
Gautą mišinį reikia palikti šiek tiek sutirštėti. Šokoladinei masei laikyti puikiai tinka stiklainis su dangteliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos