Publikavimo data: 2024-03-26
Kakavos šokolado pasta
Šokolado pastą iš kakavos galima pasigaminti namuose patiems. Tam reikės visiškai įprastų produktų - kakavos, cukraus, pieno ir sviesto. Namuose pagaminta pasta yra švelni, aromatinga, joje, skirtingai nei pirktoje parduotuvėje, yra tik natūralių ingredientų. Sušaldytą pastą galima ilgai laikyti ir patiekti pusryčiams kaip desertą.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus keptuvėje arba puode storu dugnu.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį supilkite užvirintą pieną.
Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite, pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir virkite pastą, kol sutirštės.
Žingsnis 4
Į tirštą mišinį įmaišykite suminkštintą sviestą. Makaronus suplakite mikseriu, kad jie taptų švelnesni ir puresni.
Žingsnis 5
Gautą mišinį reikia palikti šiek tiek sutirštėti. Šokoladinei masei laikyti puikiai tinka stiklainis su dangteliu.
Kategorijos