Publikavimo data: 2024-06-22
Kalakutienos blauzdų sriuba
Kalakutienos blauzdų sriuba - sveikas ir labai skanus pirmasis patiekalas! Kalakutiena gerai virškinama, todėl ji laikoma dietiniu produktu. Todėl kalakutienos sriuba puikiai tinka vaikų ar dietiniam maistui. Kalbant apie produktus, ji pasirodo esanti labai ekonomiška. Tokiai sriubai gaminti galima naudoti ir kitų rūšių mėsą. Pasirinkimas priklauso nuo jūsų ir jūsų skonio preferencijų. Šis patiekalas jus nudžiugins savo paprastu paruošimu ir patiks visai šeimai.
Žingsnis 1
Išvirkite kalakuto blauzdą pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Kol verda kalakutienos blauzda, paruoškite kepsnį. Šiek tiek augalinio aliejaus pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Kepkite, kol daržovės suminkštės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Išvirusią kalakutienos blauzdą išimkite iš sultinio, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais, prieš tai atskyrus nuo kaulo.
Žingsnis 5
Į sultinį, likusį po blauzdos virimo, sudėkite gabalėliais supjaustytą blauzdą, kepsnį ir supjaustytas bulves. Įberkite pipirų grūdelių ir lauro lapų. Virkite 5-7 minutes, kol bulvės suminkštės.
Žingsnis 6
Palikite sriubą po dangčiu, kad šiek tiek pritrauktų. Prieš vakarienę sriubą supilkite į tinkamą dubenį ir patiekite. Mėgaukitės.
Kategorijos