Publikavimo data: 2025-08-18
Kalakutienos ir kukurūzų maltos mėsos kotletai
Iš kalakutienos ir kukurūzų faršo gaminami labai skanūs ir sultingi kotletai, kuriuos galima patiekti su bet kokiu garnyru. Jie paruošiami labai paprastai. Kalakutienos faršas sumaišomas su konservuotais kukurūzais, mirkyta duona, žaliu kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais. Iš šio mišinio formuojami kotletai, kepami keptuvėje ir kepami orkaitėje. Rezultatas - apetitiškas ir dietinis patiekalas.
Žingsnis 1
Suformuokite kotletus. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, kukurūzus, žalią kiaušinį, svogūną ir duoną. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Padarykite vienodo dydžio kotletus.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Sudėkite kotletus į įkaitintą keptuvę. Kepkite jas kelias minutes iš abiejų pusių. Tada keptuvę uždenkite folija ir 7 minutes pašaukite į karštą orkaitę.
Kategorijos