Kalakutienos ir kukurūzų maltos mėsos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kalakutienos ir kukurūzų maltos mėsos kotletai

Iš kalakutienos ir kukurūzų faršo gaminami labai skanūs ir sultingi kotletai, kuriuos galima patiekti su bet kokiu garnyru. Jie paruošiami labai paprastai. Kalakutienos faršas sumaišomas su konservuotais kukurūzais, mirkyta duona, žaliu kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais. Iš šio mišinio formuojami kotletai, kepami keptuvėje ir kepami orkaitėje. Rezultatas - apetitiškas ir dietinis patiekalas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos ir kukurūzų maltos mėsos kotletai Žingsnis 1
Suformuokite kotletus. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, kukurūzus, žalią kiaušinį, svogūną ir duoną. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Padarykite vienodo dydžio kotletus.

Žingsnis 2

Kalakutienos ir kukurūzų maltos mėsos kotletai Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Sudėkite kotletus į įkaitintą keptuvę. Kepkite jas kelias minutes iš abiejų pusių. Tada keptuvę uždenkite folija ir 7 minutes pašaukite į karštą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, kalakutienos kotletai, jūsų receptai, kotletai, receptų knyga, sūrio pyragėliai, kiaušinių paplotėliai, kotletai su grietine, morkų pyragėliai

Kategorijos