Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais

Sultingas, švelnus ir aromatingas kalakutienos kebabas - puikus pasirinkimas greitiems pietums arba "kai svečiai pasibeldžia į duris". Jį galima ruošti bet kaip: kepti arba skrudinti orkaitėje, bet kuriuo atveju jis bus labai skanus. O marinuoti svogūnai tiesiog būtini patiekalui užbaigti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais Žingsnis 1
Sumalkite kalakutieną ir svogūną mėsmale.

Žingsnis 2

Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais Žingsnis 2
Įdėkite smulkintų petražolių. Pagardinkite druska, pipirais ir, jei reikia, džiovintomis žolelėmis.

Žingsnis 3

Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais Žingsnis 3
Paruoštą maltą mėsą susukite į luobelių kebabus.

Žingsnis 4

Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais Žingsnis 4
Dėkite į gerai įkaitintą augalinį aliejų.

Žingsnis 5

Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais Žingsnis 5
Kepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 6

Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais Žingsnis 6
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite obuolių actu ir palikite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, lulia kebabas, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė, jautienos lulia kebabas, jautienos lulia kebabas, jautienos lulia kebabas

Kategorijos