Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutienos kebabas su marinuotais svogūnais
Sultingas, švelnus ir aromatingas kalakutienos kebabas - puikus pasirinkimas greitiems pietums arba "kai svečiai pasibeldžia į duris". Jį galima ruošti bet kaip: kepti arba skrudinti orkaitėje, bet kuriuo atveju jis bus labai skanus. O marinuoti svogūnai tiesiog būtini patiekalui užbaigti.
Žingsnis 1
Sumalkite kalakutieną ir svogūną mėsmale.
Žingsnis 2
Įdėkite smulkintų petražolių. Pagardinkite druska, pipirais ir, jei reikia, džiovintomis žolelėmis.
Žingsnis 3
Paruoštą maltą mėsą susukite į luobelių kebabus.
Žingsnis 4
Dėkite į gerai įkaitintą augalinį aliejų.
Žingsnis 5
Kepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite obuolių actu ir palikite 10 minučių.
Kategorijos